2014. január 20., hétfő

Karácsony és egyebek

Rég jelentkeztünk utoljára, azóta történt egysmás, rossz is és kevésbé rossz is.
A  első hogy karácsonyt megelőzően, másfél hónap után ismét költöztünk. Szomorú, de már a másodszorra szakítottunk valakivel ;-)

(tudom már beígértem hogy megírom, de egyszer tényleg felszívom magam és kiöntöm a lelkem mesterekről, műhelyekről, ígérgetésekről és tapasztalatokról....ígérem, kő kövön nem marad és szem sem marad szárazon.....)
Mindezt majd csak akkor amikor már szemmel láthatóan is kikerültünk a szívás-cunamiból, minden szépen halad és csak nosztalgiából, megborzongva gondolunk a múlt bosszúságos buktatóira.


Történtek azonban kellemes dolgok is, a bécsi advent kellős közepén belebotlottam egy márkatársba (bővebben hamarosan) és jelenleg szépen haladnak az autó dolgai.......nem, nem restaurátornál, nem mesternél hanem otthon, hazai terepen....talán pont ezért (...) Szóval hamarosan részletes beszámolók az aktuális állapotról ! Most csak ez az egy kép :

Az orr (ismét) lebontva, látható az alváz futóművestől és a 4 literes hathengeres blokk .....ebben csak az a bibi hogy már két lakatost is megjárt az autó és az orr még mindig szarul és ferdén állt és számos felesleges lyuk (csavarhely) éktelenkedik a lemezeken. Aggodalomra semmi ok, irány a harmadik lakatos !



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése