2014. február 17., hétfő

Épülünk - szárazpróba II.

Csak annyit tudok mondani, remek ez az enyhe tél ;-)


Kicsit beröffentettük a gépet hogy néhány méter erejéig átmozgassuk, bemelegítsük és megmutassuk neki a tavasz illatát....
..... kamu !
 Szívat minket az elektromos üzemanyag pumpa, hol szívja a naftát hol meg nem. Sokadszori szétszedés, ellenőrzést követően most már talán jó, ezért (is) lett kicsit kihozva.
Próbára felkerültek a frissen krómozott lökhárítók is.



 Ami viszont elég látványos dolog volt, bepróbálásra került a komplett műszerfal.
(a műszerfal elkészítéséről bővebben ITT OLVASHATSZ )
 Mivel egy olyan,  lakkozott felületű és közel másfél méter széles nemes-fa táblával kellett balettozni ami több hónapig készült az asztalosműhelyben, egy félkész utastérben ahol kiálló éles sarkok, csavarok és csavarvégek nehezítették a mutatvány, volt némi izgalom a dologban. Főleg amikor kiderült, egy ponton nem akar rendesen felfeküdni a nagy tábla. Ismét kiszedve és a fonákját megtekintve láthatóvá vált, egy alig néhány mm-es csiszolás kell a rétegelt lemez hordozótáblán és már be is cuppanhat a helyére a műszerfal.
Ez meg is történt, volt nagy siker és öröm, majd ismét kiszedés és mehetett vissza a többi elkészült fa-alkatrész közé hogy mihamarabb, de már véglegesen bekerülhessen majd az autóba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése