2013. április 8., hétfő

Hibafeltárás, szétszerelés - csomagtér

A viszonylag hosszú ősznek köszönhetően volt idő szép kényelmesen szétszedni az autót mielőtt elkerült a lakatos műhelybe az alkatrészei meg szerte szét az ország különböző pontjaira az asztaloshoz, műbútor asztaloshoz (najó, ez utóbbi csak néhány utcányira), kárpitoshoz és krómozóhoz, stb,stb

Csomagtér, na itt volt bőven csúnyaság a lemezeken (mármint azok egykori helyén) és a favázban is....ja, igen, akarom mondani mármint azok egykori helyén is :-/

Csomagtérajtó és a pótkerékzseb fedél (ezen vannak a lámpák és a rendszám is) eltávolítása után ez a látvány tárult fel : 


Ezek a "kráterek" a két szélen valaha egy-egy kis ajtócskák és kémlelőablakok voltak a vázhoz és a futómű zsírzópontjaihoz :


.
szintén az, nagyban

 A szélek. Az alu sárvédőre és az tartó favázra itt van felfogatva a csomagtér és a pótkerékzseb ajtaja. Zsanérok, sínek, pántok ....mindez egy menthetetlenül szétkorhadt faváz részben. A csomagtér favázának elemeinek többségét ezen a részen ujjra le kell gyártani az asztalosnak :


.
egy elég gyalázatos kép nagyban : nemcsak a lemez a faváz is elég "gatya" itt


....ezért volt az hogy a hazahozatalkor mindent-mindennel össze kellett fogatni  ragasztószalag  csíkokkal, itt már semmi nem tartott semmit sem :


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése